Praktisch

Wanneer werk ik?

Consultaties zijn zowel overdag als ’s avonds mogelijk, alleen na afspraak. Je kan best even mailen naar info@christinepannier.be of mij telefoneren op 0496 51 48 90. Ik geef jou zo snel mogelijk een afspraak.


Waar is de praktijk?

De praktijk bevindt zich in de Arnould Nobelstraat 28 in Leuven, in de residentie Zeven Tuinen. Deze ligt op enkele minuten van het station en is dus gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar. De voordeur is een grote glazen deur met de administratieve straatnummers 24, 28 en 30 erop, schuin tegenover het Jozef II-straatje. De bel werkt met een scrollsysteem. Duw op de pijltjes tot je bij Pannier komt en bel dan aan. 


Afspraken

Een individuele consultatie duurt een uur. Voor een sessie relatietherapie voorzie ik liefst anderhalf uur, zeker bij aanvang. 

In het belang van jezelf en van andere cliënten moeten gemaakte afspraken nagekomen worden. Afspraken kunnen alleen met een geldige reden geannuleerd worden. Annuleren kan kosteloos tot 24u voor de afspraak. Nadien wordt de consultatie aangerekend. 
 
Mijn vraagprijs is 70 euro per uur.
 
Ik probeer zo flexibel mogelijk te zijn en werk zonder wachtlijst. Ik ga ervan uit dat iemand met een hulpvraag liefst zo vlug mogelijk gehoord wil worden. 
Met wat goede wil van mijn en jouw kant vinden we meestal binnen de paar dagen of een week een plaatsje in mijn agenda. 
 
De frequentie van de gesprekken wordt in onderling overleg bepaald. Zij hangt af van jouw vraag en mogelijkheden en dat gedurende het hele traject. 
Over het einde van de therapeutische begeleiding beslissen wij bij voorkeur samen. 
 
 

Multidisciplinair werken

Als je door je arts verwezen bent, wil ik die eventueel een verslag met mijn bevindingen bezorgen. Op die manier kan er een goede samenwerking in multidisciplinair verband zijn. 
 
Als je het confidentiële karakter van de therapeutische gesprekken wil bewaren, respecteer ik dat uiteraard. 
 
Op jouw vraag kan ik een verslag voor de adviserend geneesheer of controlearts schrijven. 
 
Hoe dan ook staat de therapeutische vertrouwensrelatie voorop.