Therapieën

Via een inzichtgevende en resultaatgerichte gesprekstherapie ga ik samen met jou op weg. Deze therapie is vaak kortdurend. Soms zitten de problemen diep en zijn er meer sessies nodig. Dan neem ik jou mee in een meer psychoanalytisch gerichte begeleiding.
Psychotherapie als traject op maat naar meer energie en harmonie

Individuele therapie

Elk mensenleven begint met een hulpeloos persoontje in wording. En er is geen perfecte handleiding ...

Relatietherapie

Bijna elke relatie begint met twee mensen die ooit, kort of lang geleden, verliefd waren. Zij deden er alles aan om ...

Waarom voor mij kiezen

Met mijn passie voor therapie en mijn jarenlange ervaring als psychotherapeut ga ik samen met jou op weg naar een leven met meer energie en harmonie.
Met meer licht dan duisternis. Je zal je beter voelen en meer zin en vreugde in het leven ervaren. Geef jezelf die kans. Wat zo'n traject op maat betekent, vind je in de rubriek ‘Hoe werk ik?’
Ik begeleid je zonder te oordelen en ondersteun jou in jouw zoektocht. Praten helpt echt.

Maak kennis met mij

Er zijn veel psychotherapeutische strekkingen en stromingen. Er zijn al lang gekende stromingen en ook veel nieuwe, veelbelovende technieken en strategieën. Wie ziet doorheen de bomen het bos nog?

Elke therapeutische stroming heeft haar waarde, haar voor- en nadelen. En elke therapeut, zoals elke cliënt, is uniek. Ook een professionele psychotherapeut blijft een mens met zijn specifieke eigenheid en eigen aanpak. Daarom vind ik het belangrijk mezelf als persoon en psychotherapeut aan je voor te stellen.

Lees meer
Contacteer me

Ik geef jou zo vlug mogelijk een afspraak

Bel me: